Workshops

Wij doen graag inspiratie op uit onze omgeving, uit boeken of middels het volgen van opleidingen bij erkende instituten en door het volgen van webinairs, online trainingen en lezingen. Wij ontwikkelen naar aanleiding van opgedane kennis verschillende workshops die we vanuit de kleuren van Color your Lifestyle op maat aanbieden. Wij organiseren dit op een locatie binnen Hoogvliet maar we kunnen dit in overleg ook thuis aanbieden in de omgeving van Hoogvliet.

 Make&Take

  • Tijdens deze workshop staan ontspanning, de etherische oliën van DoTerra en eigen creativiteit centraal. Als deelnemer krijg je een korte uitleg over de werking van de etherische oliën en krijg je er verschillende te ruiken en ervaren. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een aantal mini – producten en je ontvangt een handmassage met een van de etherische oliën.
  • Deze workshop wordt gegeven in groepsverband, min. 4 – max. 8 personen.
  • Duur van de workshop is afhankelijk van de groepsgrootte.
  • De workshop kan thuis of op een externe locatie gegeven worden
  • Leuk als vriendinnenmiddag/avond of als teamuitje.
  • Ook mannen zijn van harte welkom!

Bovenstaande workshop bieden wij gevarieerd aan. Afhankelijk van het aantal miniproducten, de keuzes aan oliën en de locatie. De inhoud van de Make&Take wordt overlegd met de klant.

Basis workshop ‘Hormoonbalans’

In deze workshop geven we je kort overzicht over hoe jouw lijf een zogenoemde Homeostase probeert te bewaren die we vaak onbewust verstoren en in disbalans brengen door ons voedingspatroon, leefwijze, stress en door onze hormoonhuishouding. In deze workshop ga je kort onderzoeken of er bij jou mogelijk sprake kan zijn van een disbalans in je hormoonhuishouding en geven we inzicht over hoe je daarop invloed zou kunnen uitoefenen op een positieve manier. Je gaat een kleine hormoonchecklist voor jezelf doen en enige onderzoekende opdrachtjes voor meer inzicht in je eigen Lifestyle en eetpatroon. Je krijgt enkele voedingstips, recepten, een mindfulness of ontspanningsoefening en een klein presentje.