Barbara Maronier
Voedingsdeskundige & Lifestylecoach

Ik ben Barbara Maronier; 40 jaar, getrouwd, in de bloei van mijn leven en mede-eigenaresse van Color your Lifestyle. In maart 2015 heb ik mijn diploma voor ‘ gewichtsconsulente behaald en ben zeer gemotiveerd om mijn kennis over te dragen aan anderen en hen te coachen in afvallen en bewustwording in gezonde voeding en beweging

‘Ben ik dik’? ‘Ben ik nu dun’? Geen van beiden! Een aantal jaren geleden was ik ook gefrustreerd over mijn gewicht en woog ik te zwaar. Ik was er opeens klaar mee en gemotiveerd om die kilo’s kwijt te raken. Nu heb ik een stevige en sportieve bouw,  een bijna gezond gewicht en heb ik een goede conditie. Ik eet gezond en gevarieerd en probeer genoeg te bewegen. Ik houd van wandelen, hardlopen, lezen, tuinieren, fitnessen.

 

Eet ik dan nooit iets slechts? Ga ik dan nooit over de schreef? Heb ik altijd zin om te bewegen en te sporten? Hierin ben ik zeker niet heilig. Ook ik heb met hormonen en emoties te maken en wil soms liever op de bank hangen.  Toegeven aan je lichaam, ontspannen en zo nu en dan genieten horen ook bij een bewuste Lifestyle.

Vind jij een gezond gewicht ook belangrijk?Kan je wel wat ondersteuning gebruiken en ben je nieuwsgierig naar wat voor jou een gezonde en bewuste Lifestyle kan zijn?

Om af te vallen, de kilo’s eraf te houden is het belangrijk om in te zien wat een gezond voedingspatroon is en hoe je je hierin gedraagt. Besef dat afvallen gaat met vallen en opstaan. Ieder mens kan het, maar alleen wanneer je er aan toe bent, je er zelf voor 100% achter staat, je je herpakt als het even niet zo goed gaat en gelooft in een goed resultaat!

 

 

Voel je je door bovenstaand verhaal aangesproken, heb ik je geïnspireerd en ben je er klaar voor om er tegenaan te gaan? Vind je het moeilijk om dit alleen te doen? Ik vind het een uitdaging om je te begeleiden en te coachen. We zoomen in op wat gezonde voeding is , wat voeding met jou doet en hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Naast individuele begeleiding , is het ook mogelijk om deel te nemen aan groepsbegeleiding.

Ik ben aangesloten bij de BGN; dit houdt in dat begeleiding bij afvallen vergoed wordt door de verzekeraar. Je kunt bij je verzekeraar checken of dit voor jou van toepassing is.

Heb jij behoefte om meer te gaan bewegen? Loop dan mee met mijn wandelgroep; we lopen 1-2 x per week door Hoogvliet en omgeving,

Geïnteresseerd? Ga dan snel naar het contactformulier en laat me weten wat waar ik jou mee kan helpen.

Nanda Bosland
Siësta Stoelmasseur & Lifestylecoach

Ik ben Nanda Bosland, 45 jaar en moeder van tweelingjongens van 13 jaar en mede-eigenaresse van Color your Lifestyle. Ik vind mezelf positief ingesteld , waardeer het grote in het kleine en heb respect voor alles dat leeft! Ik geef graag kleur aan mijn leven door leuke uitjes te maken, veel mensen te ontmoeten, lekker en bewust gezond te eten en te drinken, breed geintresseerd te zijn, te sporten en door mezelf te blijven ontwikkelen maar ook te ontspannen!

 Sinds ik ben afgestudeerd aan het HBO Jeugdwelzijnswerk, ben ik al 27 jaar met plezier werkzaam in de Kinderopvang.

Vanuit mijn holistische overtuiging dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn, ben ik zeer geinteresseerd in de Oosterse geneeswijzen. Vanuit deze interesse heb ik verschillende trainingen, workshops en opleidingen gevolgd. Sinds ik de opleiding tot stoelmasseur van Touch Pro heb gevolgd in 2000, geef ik naast mijn werk in de Kinderopvang ook stoelmassage binnen verschillende bedrijven maar ook aan particulieren. In 2003 heb ik de opleiding ‘Klassieke Massage’ afgerond bij het opleidingsinstituut van Ron Molders in Rotterdam.

 

Stoelmassage

Ieder mens is uniek met zijn eigen kwaliteiten en geheel eigen energie. Wanneer er druk of spanning ontstaat bij iemand, stagneert de stroom van energie en ontstaan er vaak lichamelijke klachten. Ik zie dat de stoelmassage de mensen veel ontspanning geeft waardoor zij rust en aandacht vinden voor zichzelf! Daarnaast geeft de stoelmassage ook vaak een oppepper, een verkwikking in de energie, het gevoel van er weer frisser tegenaan kunnen gaan! 

De Siësta stoelmassage is heel toegankelijk omdat het door de kleding heen wordt gegeven, op een speciaal daarvoor ontworpen stoel die ik mee kan nemen naar locatie. Deze drukpuntmassage verhelpt concentratiestoornissen en nek-, schouder-, en vermoeidheidsklachten maar kan je ook zien als preventieve onderhoudsbeurt! Gun jezelf deze mogelijkheid en ontspanning en neem contact middels het contactformulier met mij op om te bespreken hoe ik de Siësta stoelmassage op maat bij jou kan komen geven!

Siësta stoelmassage…

is een ontspannen massage op basis van eeuwenoude Japanse en Chinese massage technieken die uitgevoerd wordt op hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug.

 • wordt door de kleding heen gegeven.
 • wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen stoel.
 • kan praktisch overal gegeven worden;
  bij voorkeur in een rustige, enigszins ruime omgeving.
 • duurt 15 à 20 minuten (even lang als een koffiepauze).
 • stimuleert de bloedsomloop/stofwisseling.
 • vermindert stress en vermoeidheid.
 • geeft nieuwe energie.
 • zorgt voor verbetering van het werkklimaat.
 • vermindert ziekteverzuim en is in principe voor iedereen geschikt.

Gun jezelf een Siësta stoelmassage!