Wij zijn Nanda en Barbara, 2 enthousiaste en positief ingestelde vrouwen van middelbare leeftijd. Beland op een leeftijd waarop je de balans gaat opmaken of je echt gelukkig bent om wie je bent ‘geworden’ en met wat je doet?  Haal je alles eruit? Welke uitdagingen zijn er voor mij? Waar komen die vage klachtjes vandaan? Ben ik een beetje fit? Wat staat me te wachten wanneer ik in de overgang kom? Hoe kom ik hier doorheen zonder al te veel klachten?

Naast ons werk in de kinderopvang, runnen wij een gezin met puberzoons en huisdieren, proberen wij waar mogelijk te bewegen en te sporten en doen een poging om onze hormoonhuishouding in balans te krijgen en te houden. Daarnaast proberen we ook nog tijd vrij te maken voor ontspanning. Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om al deze ballen en verschillende ‘rollen’ met de bijpassende verwachtingen in de lucht te houden.

Vanuit deze gedachtegang vinden wij het een uitdaging om andere vrouwen van middelbare leeftijd te ondersteunen en te begeleiden op het gebied van beweging, hormoonhuishouding en voeding en ontspanning. Ieder kan voor zichzelf binnen deze 3 ‘kleuren’ zijn eigen balans zoeken om te voorkomen dat je je niet laat leven en uiteindelijk in een burn-out terecht komt. Wij zijn overtuigd dat ons lichaam en geest nauw samenwerken maar elkaar dus ook kunnen tegenwerken. Spanning en stress zorgen voor disbalans op alle vlakken. Het vergt een onderzoeken waar de klachten van disbalans zich zijn gaan uiten en hoe je dit proces kan stoppen en ombuigen naar een homeostase en dus evenwicht toe! Vanuit deze ‘holistische’ benadering begeleiden we anderen met ons hart en geven we graag verschillende massages waar wij meerdere opleidingen voor hebben afgerond.

Daarnaast hebben we de opleiding gevolgd tot hormooncoach bij Francisca van den Berg. We hebben zelf research gedaan bij een aantal dames in onze omgeving, veel boeken over de hormoonhuishouding en over ons lichaam als geheel gelezen en lezingen van Mohammed Boulahrir bijgewoond. Je bent als mens nooit uitgeleerd en wij vinden het dan ook belangrijk ons te blijven ontwikkelen en doen dan ook graag inspiratie op! Onder onze oranjekleur tonen wij soms iets van onze opgedane inspiratie en wij ontwikkelen hier regelmatig leuke interactieve workshops over. Wij bieden o.a. workhops aan zoals de workshop waarin je leert kennismaken met de etherische oliën van DoTerra en zelf mini produkten gaat maken.

Vanuit onze interesse voor alles wat met Lifestyle te maken heeft, zijn wij sinds 2016 onze praktijk Color your Lifestyle opgestart en bieden wij inmiddels binnen onze 5 ‘kleuren’ een breed aanbod aan. Wij zijn van mening dat een bewust gezonde lifestyle vele ‘kleuren’ zou moeten bevatten om lekker in je vel te zitten en in balans te komen en te blijven! Op onze website staat per kleur beschreven wat wij bieden. Wij hopen dat het jou uitnodigt om met ons kennis te maken en het aanbod van 1 van onze kleuren eens te komen ervaren. 

 

 ‘All in Balance’