WAT BIEDEN WIJ

 

 

Vraag je eens het volgende af?
Heb ik vandaag al 30 minuten bewogen? Heb ik vandaag een momentje voor mezelf genomen? Heb ik voldoende gedronken vandaag? Heb ik vandaag al hard gelachen?

Ben je nog op zoek naar meer ’kleur’ binnen jouw Lifestyle?
Wij vinden het leuk om klanten hierin te begeleiden, te ondersteunen, te verzorgen en te coachen. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen kennis en ervaring, maar hebben hiervoor ook een netwerk om ons heen die diensten aanbieden binnen 1 van genoemde elementen. Wij vinden het een uitdaging om binnen ons netwerk de juiste expertise te zoeken die bij jouw vraag past en kunnen jou vanuit jouw hulpvraag in contact brengen met één van onze partners.

Daarnaast ontwikkelen wij een op maat pakket voor kleine groepen geintresseerden die zich op een inspirerende, positieve manier willen laten begeleiden binnen een kleine groep (max 6 deelnemers) naar een bewuste, gezonde en sportieve lifestyle. Wij organiseren bij voldoende aanmeldingen een reeks van bijeenkomsten waarbij we een gevarieerd programma aanbieden vol tips, uitdagingen, ontspanning/massages, beweging en persoonlijk voedingsadvies.

Nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden binnen jouw Lifestyle?
Ben je nieuwsgierig geworden wat wij naast ons vaste aanbod aan wandelgroepen, voedingsadvies, stoelmassage en Aroma Touch Massage nog meer kunnen bieden?
Via het contactformulier kunt je jouw vraag kenbaar maken.
Wij nemen dan contact met je op.

Een Lifestylegroet,
Nanda en Barbara